Dulceata din catina Panacris

de Panacris in Dulceata / Gem, 27 Oct 2012 | 5783 vizualizari

 

Bunica mi-a luat-o inainte, asa ca a trebuit sa gasesc o alta reteta ptr prepararea dulcetei delicioase din catina. Am cercetat si am compilat, astfel am reusit sa creez o dulceata cu o arama nemapoimenita:-*

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 1000g,
  • zahar tos 1000g,
  • apa 1 cana,
  • lamaie 1 bucata,
  • scortisoara pudra 1 lingurita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din catina Panacris:

Zaharul se pune la fiert cu apa. Intre timp lamaia se spala bine si se taie cubulete. Dupa ce s=a topit zaharul, se adauga cubuletele de lamaie , se lasa la fiert cca. 10 minute, apoi se adauga pasta de catina, lasandu-se la fiert la foc mic cca. 30 de minute. La finalul fierberii, se adauga scortisoara, lasandu-se inca cca 1 minut la fiert. Dulceata se pune fierbinte, in borcanele sterilizate, care apoi se capacesc si se lasa la odihna pana a doua zi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din catina Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diaconta 1

27.10.2012, 21:37

cred ca-i foarte buna si mai ales sanatoasa

adry88 1

28.10.2012, 10:22

anca_rm 1

16.10.2013, 12:08

cred ca e tare buna , cautam pe aici ceva reteta cu catina. Am primit un flacon de pasta si nu prea stiam ce pot face cu ea. Reteta asta o sa o fac .

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de catina